Het Coronavirus beïnvloedt inmiddels in hoge mate onze samenleving, maar hardlopen en wandelen blijven sporten die je individueel veilig kan blijven beoefenen.  Starshoe Breda heeft daarom besloten u zolang mogelijk van dienst te zullen blijven, maar tenminste tot 6 april zijn we alleen nog op donderdag, vrijdag en zaterdag geopend. Wij werken op afspraak en daarom zijn er nooit veel mensen tegelijk in onze winkel, wat het risico op besmetting ook weer kleiner maakt. Wij verzoeken u om alléén af te spreken als u gezond bent.  Zo zorgen we er samen voor dat wij u zolang mogelijk van dienst kunnen blijven

Bent U eerder geweest, vult U dan uw geboortedatum óf klantnummer in. Het klantnummer staat onder de adresgegevens op de herinneringskaart die wij naar bestaande klanten sturen.

Wilt U voor meerdere personen afspreken, dan voor ieder een afzonderlijke afspraak maken. U kunt zien hoeveel plaatsen er nog vrij zijn per tijdstip. Na het maken van de afspraak ontvangt U ook nog een bevestigings-email.

Vergeet niet uw huidige sportschoenen mee te brengen voor zover U die heeft.

Wanneer U op een bepaalde dag geen afspraak kunt maken, zijn we gesloten of staat de planning reeds vol.

Kalender


Selecteer een datum en tijd
Verder (1x klikken!. Site reageert soms traag)