Vanaf 3 maart zijn we weer open, zij het nog wel met de nodige beperkingen. De agenda loopt snel vol na zo’n lange onderbreking. Dus als de kalender geen afspraak mogelijkheden meer op een bepaalde dag geeft, staat de planning voor die dag vol. Kijk ook naar onze mededelingen op Twitter (ook op deze pagina te zien). Telefonisch zijn we slecht bereikbaar.
Wij werken op afspraak. Kom alleen, zodat het niet te druk wordt in de winkel, en de volgende afspraak binnen kan wachten. We dragen mondkapjes, én we houden 1.5 m. afstand.  Wij verzoeken u om alleen af te spreken als u gezond bent.  Zo zorgen we er samen voor dat wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen blijven. 

Bent U eerder geweest, vult U dan uw geboortedatum óf klantnummer in. Het klantnummer staat onder de adresgegevens op de herinneringskaart die wij naar bestaande klanten sturen.

Wilt U voor meerdere personen afspreken, dan voor ieder een afzonderlijke afspraak maken. U kunt zien hoeveel plaatsen er nog vrij zijn per tijdstip. Na het maken van de afspraak ontvangt U ook nog een bevestigings-email.

Vergeet niet uw huidige sportschoenen mee te brengen voor zover U die heeft.

Wanneer U op een bepaalde dag geen afspraak kunt maken, zijn we gesloten of staat de planning reeds vol.

Kalender


Selecteer een datum en tijd
Verder (1x klikken!. Site reageert soms traag)
Share